2013. január 21., hétfő


A nap, amikor megszünik lelki-maszturbálni az emberiség – a Föld legboldogabb napja lesz...

Éppen úgy, ahogy gyermekkorban nem sikerül elsajátítani a szexualitással, saját szexualitásommal kapcsolatos, nélkülözhetetlen ismereteket, ugyanúgy – a helyes  önszeretet, szeretet kérdésköreiben sem kapunk kielégítő fogozkodókat.
Olyan mestereink vannak – akik maguk is elbuktak az út során, így hát ki merne kiállani az igazság mellett?
Felnövök – és képtelenné válok úgy az orgazmusra, mint a másik folyamatos kielégítésére, hiszen elzárkózom az örömöktől. Egyszer-egyszer megadom magam – de rendszerint az önmegadásaimat bűntudatok hada övezi, így hát folyamatosan semmiképpen nem fogom tudni kezemben tartani, kontroll alatt tartani és annak rendje és módja szerint elengedni szexualitásomat.
Nem vagyok tudatában annak az arzenálnak, ami nőiességemből fakad. Ergo – képtelen vagyok azt önmagam szolgálatába állítani. Ha mégis elszabadulnak és kifejtik itt-ott hatásaikat – ijedten nézelődöm, nem igazán értve, hogy ki is sütötte el távollétemben a fegyvereket.
Az-az ember, aki fegyvert használni képtelen – ön és közveszélyes.
A nők elég nagy százaléka – ilyen.
De hol vannak a szülők ebben?
Amikor a természet gyermekeik kezébe adja ezeket az éles lőfegyvereket – éppen mi az ami ennél fontosabb? Hiszen életre szóló leckék elsajtátítása a tét – ami életeket menthet, vagy fejeket húzhat karóba.
Nem tanítanak, nem tanítom.
Nem adtak használati utasítást amikor én elindultam – honnan tudnám megmagyarázni gyermekemnek – hogy mi az amivel éppen játszadozik.
A 9mm-s kutyafasza emellett...

Továbbá – második kihagyhatatlan lecke lehetne – a szeresd önmagad fiam, hogy ezen a vonalon haladva másokat is szeretni tudj.
Na ez is elmarad.
Maradunk tömegesen a lelki és testi maszturbáció csökevényes szintjein – megfosztva önmagunkat a teljes élettől, az öröm átélésétől és a másiknak való örömszerzés fantasztikus adományaitól.
Jobbat érdemlünk. Többet.
Eleve többre szántak bennünket.
Csak valahol elkallódott a Használati utasítás önmaguktól és önnön szexualitásuktól odzkodóknak...című életmű.
Kár érte... Sokakat mentene meg az éhkoptól azt hiszem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése